Blog

Seminář zaměřený na stravovací návyky a suplementaci (25.11.2017

Tuto sobotu jsme se po delší době zúčastnili semináře zaměřeného na stravovací návyky a suplementaci.

Pod vedením Igora Votavy od společnosti FORACTIV. Odborný poradce Igor Votava je špičkovým odborníkem v prodeji suplementů a doplňků stravy s více než osmnáctiletou zkušeností. Jeho hlavním cílem je najít pro každého optimální a funkční řešení, včetně nadstandardního poradenství.

Seminář proběhl v Brněnském TAURUS CLUBU

Seminář byl zaměřený na:

  1. ZÁKLADY STRAVY
  2. SOMATOTYPY
  3. ZÁKLADY SUPLEMENTŮ
  4. SPORTOVNÍ VÝŽIVA
  5. REDUKČNÍ VÝŽIVA

ZÁKLADY STRAVY
Povíme vše o makrosložkách (bílkoviny, sacharidy, tuky, vláknina, pitný režim), díky kterým se opravdu naučíte vyznat se ve stravě. Makrosložky jsou základem pro to, abychom byli schopni porozumět skladbě jídelníčku.

SOMATOTYPY
Somatotyp je morfologický popis jedince. K tomu, abychom byli schopni správně upravit navržené množství jednotlivých makrosložek, je vhodné znát základní somatotypy a dále jakým způsobem bude daný typ jedince reagovat na konkrétní složky stravy.

ZÁKLADY SUPLEMENTŮ
Naučíme se vyznat se v suplementech, vysvětlím a naučím Vás k čemu suplementy jsou, jaké si máte vybrat, na jaké si máte dávat pozor. Rozebereme si do detailu i obsah složení a jednotlivé látky suplementů.

SPORTOVNÍ VÝŽIVA
Mnoho praktických tipů a triků. Jelikož konzultuji řadu vrcholových sportovců, tak právě v tomto tématu rozebereme, jak funguje výživa ve sportu. Na co se více zaměřit a jak nad takovou stravou přemýšlet.

REDUKČNÍ VÝŽIVA
Toto téma se týká všech co chtějí zdravě, správně hubnout a dlouhodobě hubnutí udržet, bez jojo efektu!

CO NÁM SEMINÁŘ MĚL DÁT A PŘINÉST?
Vnímání správného stravování a správné použití suplementace.

Tímto chci poděkovat Igorovi za profesionální přístup a inspiraci a společnosti FORACTIV, která je i naším partnerem.

26.11.2017