Blog

Lepší verze sebe sama - Vánoční tréninky boxu!

Milí členové,

S blížícími se vánočními svátky přichází i období plné pohody a výjimečných okamžiků s rodinou a přáteli. Co kdybyste letos udělali i něco pro sebe? Připojte se k nám během vánočních svátků a zkuste něco nového, co Vám přinese nejen radost, ale také nespočet výhod.

Proč si vybrat vánoční dopolední tréninky boxu?

  1. Odměňte své tělo v době, kdy většina sedí u stolu.Vánoce jsou časem sladkostí a hojnosti, a co kdybyste tělu dopřáli něco navíc? Dopolední tréninky vám dodají energii a pomohou udržet rovnováhu mezi pohodlím a pohybem.

  2. Výhody boxu: síla, vytrvalost a odreagování.Box je nejen výborným cvičením pro celé tělo, ale také skvělým způsobem, jak si ulevit od stresu a napětí. Získejte sílu, vytrvalost a zlepšte svou fyzickou kondici s profesionálním trenérem.

  3. Přijďte do skvělé party lidí, kteří chtějí stejné!Tréninky nejsou jen o cvičení, ale i o společenství. Přijďte se setkat s lidmi, kteří mají stejné cíle a motivují se navzájem. Vytvořte si nové přátelství a sdílejte radost z každého pokroku.

Vánoční tréninky:

  • 25.12. od 11:00
  • 26.12. od 11:00

Registrace:

  • Vystup z davu a registruj se buď odpovědí na tento e-mail nebo si dej rezervaci v rezervačním systému .Časy v rezervačním systému nejsou upraveny na tyto 2 výjimečné tréninky, proto vyber box, čas platí viz výše.

Poznámka: Od 27. prosince budou tréninky probíhat dle standardního rozpisu.

Přidejte se k nám a udělejte něco pro sebe! Vaše tělo a mysl vám za to budou vděčné. Čekáme na vás s otevřenými náručemi a boxerskými rukavicemi!

DSxOAUB0raA.png
ODKAZ DO SKUPINY NA CHAT ZDE !!!

21.12.2023