Blog

BoxFit

BoxFit je výborný lék proti stresu, efektivní spalovač tuků a dodavatel psychické pohody. Techniky se jednou na lapy či boxerské rukavice kde můžete přenést všechny stresy, které vás tíží a domů si odnést čistou hlavu a dobrou kondici. Jedna lekce BoxFitu trvá kolem 60 minut + 20 min strečink.

Nejenže BoxFit tvaruje postavu a zpevňuje svaly, pokud se věnujete BoxFitu pravidelně, zlepší se i vaše pokožka. Pokožka se lépe prokrvuje, člověk se potí, čímž se otvírají póry a odplavují škodliviny a nečistoty. Při cvičení BoxFitu se také stabilizuje svalová rovnováha, což vede k odstranění bolestí zad, což je problém téměř 90% české populace.

Základním kamenem BoxFitu jsou boxerské rukavice, na které se jedou boxerské techniky a posilování s vlastním tělem, sparingy u BoxFitu nejsou !!!

Cvičení je uzpůsobeno pro všechna pohlaví, kondice a věkové kategorie. Lekce se soustředí na celé tělo, takže vaše postava bude udržena v rovnováze.
Vaše svaly se zpevní a vaše tělo vytvaruje. Během jedné lekce můžete spálit až tři tisíce kilojoulů.

Hodina BoxFitu začíná zahřáním celého těla, kdy se zvyšuje přívod kyslíku ke svalům a vnitřním orgánům. Trénují se nejprve údery do vzduchu, učí se dechové zkoušky a trenéra klientům pečlivě vysvětluje techniku, jaká bude používána v hlavní části. Tady už je tělo připraveno na maximální výkon.
Z těla se uvolňují endorfiny a tukové zásoby. Procvičení celého tělo zaručuje velké množství kombinací pohybů. Jak se hodina blíží ke konci, intenzita se snižuje a tělo se vrací do počátečního stavu. Následuje pomalé uklidnění a důkladný strečink.

Ani potřeby na lekci BoxFitu nejsou nijak náročné. Stačí pouze pohodlné oblečení a boty, láhev vody a ručník. Nezapomeňte však BoxFit rukavice ( bandáže, gelové rukavice ) které ochrání vaše klouby při úderech. Ty však nabízíme k půjčení, přinejmenším na vaši první zkušební hodině.

 

Pro shrnutí: Proč si vybrat právě BoxFit?

08.06.2017